Jasopelsin historia

Ollessaan yksi maailman parhaista toimittajista, Jasopels A/S keskittyy toimittamaan tuotteissa ja huolloissa parasta laatua turkistarhaajille maailmanlaajuisesti. Pyrimme toimittamaan parhaimmat ja eniten kehittyneet laitteet ja ratkaisut meidän asiantuntijaryhmän avulla, ja jatkuvalla painotuksella olemalla teollisuusalan hallitsija kehityksissä ja tutkimuksissa.

Jasopelsin historia alkoi vuonna 1997 kun Mads Rasmussen perusti tanskalaisen Wire Technic Aps, pesälaatikoiden ja häkkien yrityksen. Yrityksen kasvaessa Rasmussen alkoi toteuttamaan näkemyksensä tulemaan keskitetty toimittaja turkistarhaajille, hankkimalla lukuisia yrityksiä jotka kehittivät ja tuottivat nahkonta kalustoa, ruokinta koneita ja häkkejä. Yrityksestä tuli yhtenäinen vuonna 2003, lisäyksenä Jasopan A/S, ja muodosti ison ja monipuolisen Jasopels A/S.

Jasopelsin pääkonttori sijaitsee Bordingissä, Jutland region – tanskan turkistuotantoalan sydämessä. Yrityksellä on myös ollut tuotantotilat Puolassa vuodesta 2005.

Jasopels USA:ssa ja Kanadassa

Jasopels on ollut esillä Pohjois-Amerikoissa vuodesta 1997. Tänään meidän laitteisto on levitetty sadoilla tarhoilla koko Amerikan ja Kanadan läpi. Jasopelsin nylky- ja käsittelylaitteet ovat erittäin suosittuja, käytössä on reilusti yli 300 leikkuria ja ruhokoukkua. Yli 50 tarhaa luottavat T5:een ja aikaisempiin malleihin Jasopelsin höylistä, ja monet myös käyttävät suosittua Maxi Wrap järjestelmää. Jasopelsin uuden linjan ruho- ja nahkarummut ovat kehittymässä valtavaa vauhtia. Kysynnän kasvaessa Pohjois-Amerikoissa Jasopelsin tuotteita kohden, enemmän tarhoja alueilla hyödyntävät laitteistojen innovatiivisia ominaisuuksia, kustannustehokkuudet ja käyttäjäystävällisyys.

Keskitetty ratkaisu teille

Korkeasti monipuolisella ja kattavalla tuotevalikoimalla ja jatkuvalla keskittymisellä huoltoon ja innovatiivisuuteen Jasopelsista on tullut yksi maailman johtavimmista toimittajista turkistarhaajille maailmanlaajuisesti.

Ensisijainen tavoitteemme on tarjota kasvattajille tuoteratkaisut jotka auttavat parantamaan tuottoa tarhoilla ja nahkontakeskuksilla. Tämän saavuttaaksemme täsmennämme jatkuvasti olemassa olevia tuotteita ja kehitämme uudet ratkaisut, perustuen miten tarhaajat todella työskentelevät ja miten tarhat todella toimivat. Kautta historiamme olemme pysyneet uskollisena perusfilosofiaan – ”Vain paras on kyllin hyvä” – mikä on antanut meille mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme säilyttämään vahvan kilpailukyvyn.

Jasopels haluaa toivottaa teidät tervetulleiksi pitkään ja tuottavaan kumppanuuteen. Autamme teitä kaikissa turkistarhauksen tarpeissa ja kehotamme teitä ottamaan yhteyttä paikalliseen edustajaan, voidaksenne oppia lisää tuotteistamme ja palveluistamme, ja miten ne voivat vahventaa liiketoimintaanne.