Jasopels Minkki taanauskone – WRAP T5 MaxiStretch
Jasopels Minkki taanauskone – WRAP T5 MaxiStretch
TUOTENUMERO: 32300004

Viime vuosien kokeiltu ja todistettu teknologia yhdistetty uusiin hyviin ominaisuuksiin – uusi ergonominen ja käyttäjäystävällinen muotoilu

Yksi parhaimmista, edullisimmista, venytyskoneista markkinoilla, WRAP MaxiStretch tarjoaa ideaalisen yhdistelmän teknologiasta ja uusista ominaisuuksista ergonomisella ja käyttäjäystävällisellä muotoilulla.

 

  • Dynamic Force® teknologia varmistaa että sen hetken (ei heikommat) nahan säätö ja venytys on juuri oikea, nahka mitoitettaan ja sen jälkeen kone säätää oikeat säädöt jotta se on optimaalinen. Tämä tarkoittaa että 0-kokoista nahkaa ei venytetä samalla paineella kuin 2x0-kokoista nahkaa.
  • Stretch and Release Technology® (Venytä ja vapauta-teknologia) automaattisesti vähentää painetta, mikäli kyseinen nahka ei pysty venyttäytyä seuraavaan kokoon, tuottaen ideaalisen tasapainon koon ja laadun välillä.

Tulos? Ensimmäistä kertaa koskaan, sinulle on varmistettu nahkoja mitkä ovat optimaalisesti venytettyjä, ei enemmän tai vähemmän kuin tarpeellista.

Eikä siinä kaikki. Vertaansa vailla WRAP MaxiStretch tarjoaa myös:

  • Jaksotettu kääritys: kone käärii ainoastaan se mikä on tarpeellista jokaista nahkaa kohden
  • Ainutlaatuinen “hellävarainen” toiminto viallisien nahkojen käsittelyyn
  • Täysin ohjelmoitava merkki toiminto säädettävillä tehotasoilla
  • Ohjeita vaihtaa eri nahkojen välillä 8 eri ohjelman avulla
  • Markkinoiden alhaisimmat käyttökustannukset

Tosiasia:

Jasopels möi yli 250 WRAP MaxiStretch konetta vuonna 2012 – mikä tarkoittaa että, yli 18 miljoonaa nahkaa koko maailmassa ovat tuotettuja tällä koneella. Käyttäjät ovat ilmoittaneet saavansa isoimpia nahkoja – ja korkeammat myyntihinnat.

 

Tekniset tiedot:

Sähkö: 
230 Volt + PE
Ilma: 
40 L/min, min. 8 bar
Korkeus: 
125
Pituus: 
80
Leveys: 
80
Wrap Maxistretch